Tradicionalni recept naših babic iz dežele Emilije-Romanje: mleto meso (goveje in svinjsko meso), sveža klobasa, paradižnikov koncentrat, “sveta trojica” (zelena, korenje in čebula), vse kuhano na počasnem ognju 12 ur z veliko ljubezni. Prosim, ne imenujte raguja bolognese, sicer vam ne bo odgovoril, je občutljiv tip … zato ga v Italiji vsi imenujemo ragu in pika! Ragu se zelo rad veže s pappardellami, pa tudi s kratkimi oblikami testenin, kot so fusilli.
Sestavine: govedina, svinjina, korenje, ZELENA, čebula, paradižnikov koncentrat, RDEČE VINO, muškatni orešček, MLEKO, MASLO, sol, brinove jagode.
Alergeni v sledovih: ŽITA
Navodila za pripravo: omako pogrejemo do vretja.
Hraniti v hladilniku na temperaturi 4-6 °C.
Ta izdelek se lahko zamrzne, odmrznite pred uporabo.
English








