Izbor naših domačih omak in polivk lahko kombinirate s svojimi najljubšimi vrstami testenin in jih uporabite tudi za vse druge recepte.
Naše domače omake so proizvedene v skladu z najboljšo italijansko tradicijo in s prvovrstnimi sestavinami.
Da bi ohranili svežino in vse organoleptične lastnosti naših omak ter zagotovili njihovo varnost med prevozom, smo se odločili, da jih bomo pakirali v vakuumske vrečke.
Izdelek shranjujte v hladilniku, tako da preprečite nenadne temperaturne spremembe.
Ko je embalaža odprta, izdelek po možnosti zaužijte v dveh dneh.
Nekaj nasvetov za pripravo: le nekatere naše omake je treba blago segreti, preden z njimi začinimo testenine, vse naše vrste pesta in sirove omake pa takega segrevanja ne potrebujejo, dovolj bo, če jih preprosto zmehčamo z malo kropa, v katerem so se kuhale testenine. Škrob, ki ga vsebuje voda za kuhanje testenin, je v resnici prava skrivnost, ki jo italijanske babice že od nekdaj uporabljajo, da omake napravijo bolj kremaste in da z njimi še tesneje oblečejo testenine!