RawPasta Selection – Tagliatelle
Odlična klasika italijanske kuhinje iz pokajine Emiliana. Tagliatella je oblika testenin, ki je posebej primerna za jedi z gobami, tartufi, lososom, smetano in šunko, klobaso in žafranom, ragùjem in divjačino ter tisočimi drugimi različicami, zahvaljujoč njihovi vsestranskosti. Tagliatelle (široki rezanci) so odlične tudi v mesni juhi in fantastične same, začinjene le s stopljenim maslom in parmezanom. Pšenični zdrob durum, ki smo ga izbrali, in hrapavost površine jih naredijo edinstvene.
Količina: 500g
Sestavine: pšenični zdrob durum, voda.
Alergeni v sledovih: soja, gorčica
Navodila za pripravo: Na 1l vode priporočamo uporabo 10g soli in 100g sušenih testenin. Osoljeno vodo zavremo in vanjo stresemo testenine. Med kuhanjem jih premešamo. Kuhane testenine odcedimo. Čas kuhanje: 11-12 minut.
Prehranska tabela za 100g izdelka:
Energijska vrednost | 1562kj 368kcal |
---|---|
Maščobe | 1,92g |
Od tega nasičene maščobe | 0,35g |
Ogljikovi hidrati | 72,99g |
Od tega sladkorji | 2,89g |
Prehranske vlaknine | 2,84g |
Beljakovine | 13,35g |
Sol | 0,005g |