To je recept klasičnih sredozemskih okusov, med katerimi ni paradižnika, zato da pridejo bolj do izraza okusi oliv, kaper in kremnega polnega okusa jajčevcev.

Sestavine za 4/5 oseb

Priporočene oblike testenin:

Poskusite tudi testenine iz 100 odstotnega zdroba ali polnozrnate moke

Priprava:

Kremno omako iz jajčevcev, oliv in kaper damo v ponev in jo segrevamo na majhnem ognju. Testenine skuhamo al dente v obilo slane vode in jih odcedimo. V ponvi jih zmešamo s kremno omako iz jajčevcev, oliv in kaper, dodamo malo vode od kuhanja testenin, da se okusi prežamejo. Postrežemo z dobro mero naribane dimljene rikote.

Vaša domača pašta z omako Crema di Melanzane, Olive e Capperi je pripravljena.

Dober tek!

Dobra Recept za sveže testenine s Kremno Omako iz Jajčevcev, Oliv in Kaper Rawpasta Ljubljana

Radiatori s kremno omako iz Jajčevcev, Oliv in Kaper Rawpasta