To je recept klasičnih sredozemskih okusov, med katerimi ni paradižnika, zato da pridejo bolj do izraza okusi oliv, kaper in kremnega polnega okusa jajčevcev.
Sestavine za 4/5 oseb
- 500 g svežih testenin
- 300 g omake Crema di Melanzane, Olive e Capperi Rawpasta
- Ricotta affumicata
Priprava:
Kremno omako iz jajčevcev, oliv in kaper damo v ponev in jo segrevamo na majhnem ognju. Testenine skuhamo al dente v obilo slane vode in jih odcedimo. V ponvi jih zmešamo s kremno omako iz jajčevcev, oliv in kaper, dodamo malo vode od kuhanja testenin, da se okusi prežamejo. Postrežemo z dobro mero naribane dimljene rikote.
Vaša domača pašta z omako Crema di Melanzane, Olive e Capperi je pripravljena.
Dober tek!
Hitro nakupovanje

Radiatori s kremno omako iz Jajčevcev, Oliv in Kaper Rawpasta