Pappardelle all’Uovo (Jajčni široki rezanci) 500gr

5,50

So znamenita širša različica “bratrancev” rezancev (tagliatelle), poznali so jih že v pozni srednjeveški Toskani. Širina teh rezancev gre od 2 do 4 cm, odvisno od dežele ali družinskih receptov. Naše pappardelle so široke natančno 2,4 cm! Njihovo ime izhaja iz toskanskega narečja, izraz pappare namreč pomeni jesti z užitkom. Tradicionalno jih začinimo z omakami polnejšega in močnejšega okusa, kot so divjačinske ali gobove omake.

Sestavine in Alergeni: pšenični zdrob durum, moka tipa 1, jajca 

Čas priprave 48 ur.

Ta izdelek se lahko zamrzne. Pomembno: ne odtajajte, zamrznjeno skuhajte v vreli vodi.

Sveži domači Jajčni široki rezanci Rawpasta Ljubljana
Pappardelle all’Uovo (Jajčni široki rezanci) 500gr

5,50