Pašta z omako svežega a hkrati polnega okusa, ki nas prevzame in nasiti. K tej omaki priporočamo naše testenine s česnom in peteršiljem.
Sestavine za 4/5 oseb
- 500 g svežih testenin
- 200 g Omake Tonno e Zenzero Rawpasta
- ekstra deviško oljčno olje Rawpasta
- limona
Priporočene oblike testenin:
Poskusite tudi testenine iz 100 odstotnega zdroba ali polnozrnate moke.
Priprava:
Priprava pašte z našo omako Tonno e Zenzero je zelo preprosta. Testenine skuhamo v obilo slane vode. Medtem v ponvi na majhnem ognju počasi segrejemo omako s tuno in ingverjem skupaj z zajemalko vode od kuhanja testenin. Testenine, skuhane al dente, odcedimo in jih v ponvi skupaj z omako na hitro popražimo, po potrebi dodamo še malo vode od kuhanja testenin, dokler se okusi ne prežamejo.
Postrezite s prgiščem naribane limonine lupine in nekaj kapljic extra deviškega oljčnega olja.
Vaša domača pašta z omako Tonno e Zenzero je pripravljena.
Dober tek!
Hitro nakupovanje