Okus tega sredozemskega recepta je intenziven in poln. Z našo omako ga pripravite v nekaj korakih s preverjeno dobrim izidom. Priporočamo, da za recept uporabite naše špagete s kakavom.
Sestavine za 4/5 oseb
- 500g svežih testenin
- 300 g Pesto di Olive Rawpasta
- V oljčnem olju popečeni koščki suhega kruha
Priporočene oblike testenin:
Poskusite tudi testenine iz 100 odstotnega zdroba ali polnozrnate moke.
Priprava:
Testenine skuhamo v obilo slane vode, medtem na zelo majhnem ognju v ponvi pogrejemo olivni pesto, tako da dodamo zajemalko vode od kuhanja testenin. Testenine al dente odcedimo in jih v ponvi na hitro popražimo skupaj z olivnim pestom, po potrebi dodajamo vodo od kuhanja testenin, da se okusi povežejo.
Postrežemo na krožnikih, posute s prgiščem hrustljavih koščkov kruha.
Vaša domača pašta z omako Pesto di olive je pripravljena.
Dober tek!
Hitro nakupovanje