PAPA hladno obdelana bio čokolada z mlekom in sladkorjem palmovih cvetov prinaša pristno doživetje vrhunskih kakavovih zrn iz Ekvadorja, znanih po svojem žametnem okusu in sadno-cvetni aromi. Pri postopku hladne obdelave se ohranijo dragocene snovi in bogat okus kakava Nacional Fino De Aroma, ki ga dopolnjujejo kremno mleko v prahu ter svilnato kakavovo maslo.
Edinstven dotik daje tej čokoladi sladkor iz cvetov kokosove palme, ki z nežno karamelno noto nadgradi celotno izkušnjo. Nežni pridih eksotike in izbrana ekološka pridelava se združita v 50-gramski čokoladni tablici, ki je kot nalašč za kratko vsakodnevno razvajanje ali okusno darilo za posebne priložnosti.
Sestavine: grenka kakavova masa (Nacional Fino De Aroma – Ecuador), mleko v prahu, kakavovo maslo, sladkor iz cvetov kokosove palme
Alergeni v sledovih: oreščki, zrnje soje.
Prehranska tabela za 100g izdelka:
Energijska vrednost | 2440kj 583kcal |
---|---|
Maščobe | 39,7g |
Od tega nasičene maščobe | 24,1g |
Ogljikovi hidrati | 47,6g |
Od tega sladkorji | 42g |
Beljakovine | 7,1g |
Sol | 0,37g |