fbpx

Preprost in zelo okusen recept, s polnozrnatimi paccheri je ena izmed najbolj priljubljenih jedi pri strankah naše restavracije. Takole jo sami lahko pripravite doma.

Sestavine za 4 oseb

Priporočene oblike testenin:

Poskusite tudi testenine iz 100 odstotnega zdroba ali polnozrnate moke.

Priprava:

Testenine skuhamo v obilo slane vode, medtem pa v ponvi na zelo majhnem ognju paradižnikovo omako segrejemo z malo ekstra deviškega oljčnega olja. Testenine skuhamo al dente in jih odcejene stresemo v ponev, skupaj s paradižnikovo omako in malo vode od kuhanja testenin, in jih na hitro popražimo, da se okusi prežamejo. Postrežemo na krožnikih tako, da na vrh pašte položimo burrato sobne temperature, po vrhu potresemo sesekljane pistacije.

Vaša domača pašta z omako pomodoro e burrata je pripravljena.

Dober tek!

Dobra Recept za domače testenine z omako pomodoro e burrata Rawpasta Ljubljana

Paccheri Integrali Pomodoro e Burrata Rawpasta