fbpx

Okus tega sredozemskega recepta je intenziven in poln. Z našo omako ga pripravite v nekaj korakih s preverjeno dobrim izidom. Priporočamo, da za recept uporabite naše špagete s kakavom.

Sestavine za 4/5 oseb

  • 500g svežih testenin
  • 300 g Pesto di Olive Rawpasta
  • V oljčnem olju popečeni koščki suhega kruha

Priporočene oblike testenin:

Poskusite tudi testenine iz 100 odstotnega zdroba ali polnozrnate moke.

Priprava:

Testenine skuhamo v obilo slane vode, medtem na zelo majhnem ognju v ponvi pogrejemo olivni pesto, tako da dodamo zajemalko vode od kuhanja testenin. Testenine al dente odcedimo in jih v ponvi na hitro popražimo skupaj z olivnim pestom, po potrebi dodajamo vodo od kuhanja testenin, da se okusi povežejo.

Postrežemo na krožnikih, posute s prgiščem hrustljavih koščkov kruha.

Vaša domača pašta z omako Pesto di olive je pripravljena.

Dober tek!

Dobra recept za sveže domače testenine z Oljčnim Pestom Rawpasta Ljubljana

Spaghettoni al Cacao in Pesto di Olive Rawpasta