fbpx

Pašta z omako svežega a hkrati polnega okusa, ki nas prevzame in nasiti. K tej omaki priporočamo naše testenine s česnom in peteršiljem.

Sestavine za 4/5 oseb

Priporočene oblike testenin:

Poskusite tudi testenine iz 100 odstotnega zdroba ali polnozrnate moke.

Priprava:

Priprava pašte z našo omako Tonno e Zenzero je zelo preprosta. Testenine skuhamo v obilo slane vode. Medtem v ponvi na majhnem ognju počasi segrejemo omako s tuno in ingverjem skupaj z zajemalko vode od kuhanja testenin. Testenine, skuhane al dente, odcedimo in jih v ponvi skupaj z omako na hitro popražimo, po potrebi dodamo še malo vode od kuhanja testenin, dokler se okusi ne prežamejo.

Postrezite s prgiščem naribane limonine lupine in nekaj kapljic extra deviškega oljčnega olja.

Vaša domača pašta z omako Tonno e Zenzero je pripravljena.

Dober tek!

Dobra Recept za sveže domače testenine s tuno in ingverjem Rawpasta Ljubljana

Spaghettoni Aglio e Prezzemolo s tuno in ingverjem Rawpasta