fbpx

Taralli iz regije Puglia

3,505,90

V zgodovini so bili Taralli ena najpreprostejših in najokusnejših jedi revnejših slojev v Apuliji. Narejeni iz soli, olivnega olja, belega vina in moke, preprostih sestavin, ki so bile vedno na voljo. Testo, pečeno v pečici v klasični obliki obroča, razveseli brbončice, je hrustljavo, a drobljivo in nasitno. Postali so simbol prijateljstva in trenutkov družabnosti in gostoljubja. Pregovor “končati v taralih in vinu” pooseblja bistvo te kulinarične tradicije. Odlični so za spremljanje aperitiva, mesnin in sira, z olivami ali zelenjavnimi konzervami, ki poudarijo njihov okus, ne da bi jih pokrili.Lahko pa predstavljanjo preprost in zdrav prigrizek.

Sestavine in alergeni: PŠENIČNA moka, belo vino (vsebuje SULFITE), sončnično olje, sol, olivno olje, grahove beljakovine. Alergeni v sledovih: žita, ribe, arašidi, soja, mleko, oreški, zelena, sezamova semena, gorčica,žveplov dioksid in sulfiti.

raw pasta prigrizek taralli v večjem in manjšem pakiranju
Taralli iz regije Puglia
3,505,90 Select options