Ragù all’Emiliana (Bolonjska omaka) 300gr 2 porcjie

5,50

Tradicionalni recept naših babic iz dežele Emilije-Romanje: mleto meso (goveje in svinjsko meso), sveža klobasa, paradižnikov koncentrat, “sveta trojica” (zelena, korenje in čebula), vse kuhano na počasnem ognju 12 ur z veliko ljubezni. Prosim, ne imenujte raguja bolognese, sicer vam ne bo odgovoril, je občutljiv tip … zato ga v Italiji vsi imenujemo ragu in pika! Ragu se zelo rad veže s pappardellami, pa tudi s kratkimi oblikami testenin, kot so fusilli.

Sestavine in alergeni: govedina, svinjina, korenje, zelena, čebula, paradižnikov koncentrat, rdeče vino, muškatni orešček, mleko, maslo, sol, brinove jagode

Čas priprave 48 ur.

Ta izdelek se lahko zamrzne, odmrznite pred uporabo.

dobra domača bolonjska omaka rawpasta
Ragù all’Emiliana (Bolonjska omaka) 300gr 2 porcjie

5,50