Caserecci al Ragù. Komplet za 8 velikih porcij

25,00

Pakiranje 1 kg “Caserecci” in 1,2 kg “Ragu”

Caserecci so po obliki gladki, rahlo ukrivljeni vase zaviti svaljki, kot majhni zvitki pergamenta. Skratka, odlični, da ujamejo naš ragu, pripravljen po tradicionalnem receptu naših babic iz dežele Emilije-Romanje: mleto meso (goveje in svinjsko meso), sveža klobasa, paradižnikov koncentrat, “sveta trojica” (zelena, korenje in čebula), vse kuhano na počasnem ognju 12 ur z veliko ljubezni. Prosimo vas, ne recite raguju bolonjska omaka, sicer vam ne bo odgovoril, je občutljiv tip … zato ga v Italiji vsi imenujemo ragu in pika!

Če si želite jed pripraviti še bolj mojstrsko, si oglejte tutorial našega chefa Maxxa, kako skuhati testenine in kako jih na koncu v ponvi skupaj z omako še malo “obrniti”, na naslednjih povezavah

Dober tek!

Okusni Caserecci z MESNI RAGU BOLOGNESE Raw pasta
Caserecci al Ragù. Komplet za 8 velikih porcij

25,00